Studio McLeod
studio-mcleod-epping-forest-house.jpg

Epping Forest House

It was our client’s long-held ambition to build herself a sustainable forever home in her existing community on the edge of Epping Forest. Together, we developed a brief for a lifetime home on the site of her existing house’s garage. It was to be a light filled, crafted and sculptural home where she could appreciate her garden, furniture, paintings, and ‘absolutely no drafts’!

studio-mcleod-epping-forest-house-1.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-2.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-3.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-4.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-5.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-6.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-7.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-8.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-9.jpg
studio-mcleod-epping-forest-house-10.jpg